Huishouden

De wens van de meeste mensen is zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met het ouder worden, of wanneer u tijdelijk of langdurig ziek bent, lukt het misschien niet meer om alle taken van het huishouden zelf te doen. Dan is het belangrijk de juiste ondersteuning te krijgen. Social Health Care helpt met hulp bij het huishouden.


Vertrouwd en dichtbij

Als lokale zorgspecialist bieden wij huishoudelijke ondersteuning aan mensen met een zorgindicatie. Samen bekijken we wat er in uw huis moet gebeuren. Dat kan van alles zijn, zoals de badkamer schoonmaken, opruimen of stofzuigen. Onze medewerkers uit uw wijk zijn betrokken en bieden net dat beetje meer. Een gezellig praatje, een luisterend oor. Juist die persoonlijke aandacht maakt voor u het verschil.

Onze zorg is vertrouwd en dichtbij. Doordat wij werken met vaste thuishulpen bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht uit uw buurt. Zo kunt u zo aangenaam mogelijk blijven wonen in een schoon en leefbaar huis. Een geruststellende gedachte.

Ondersteuning via de Wmo

Social Health Care zorgt dat u zich aangenaam thuis voelt door huishoudelijke ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Hiervoor heeft u een indicatie nodig, welke u kunt aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. De kosten voor ondersteuning vanuit de Wmo worden betaald door uw gemeente, u dient hier alleen een eigen bijdrage voor te betalen van maximaal €19 per maand.

Contact