Social Help Care B.V.  biedt professionele hulp in de eigen, vertrouwde, huiselijke omgeving met respect voor de thuissituatie en in nauw overleg met de cliënt. Social Help Care B.V. kan door haar flexibele werkwijze in iedere situatie een passende oplossing aandragen. Daarnaast proberen wij ook altijd rekening te houden bij taal ,geloofs of cultuurbeleid. 

 

Wat zijn de kosten?

Als u een indicatie heeft worden de kosten voor de verpleging en verzorging via de zorgverzekeraar en/of het Zorgkantoor vergoed. Kijk voor meer informatie bij 

 

 

Wat is verpleging & verzorging?

Onder verpleegkundige zorg valt onder andere: wondzorg, zwachtelen, injecteren, katheteriseren en blaasspoelingen, stomazorg en zorg voor infusen zoals morfinepompen of vocht/antibiotica infusen.

Onder verzorging valt onder andere: hulp bij wassen en aankleden, hulp bij uitkleden, hulp bij toiletgang, verzorgen van eten en drinken, steunkousen aantrekken en toezien op medicatie inname.

Afwijkende zorgvragen zijn in overleg altijd mogelijk.

 

Wie komt er bij u thuis?

Bij Social Help Care B.V. werken deskundige verzorgenden en verpleegkundigen die u kunnen ondersteunen bij de gewenste/noodzakelijke zorg.
Onze BIG geregistreerde verpleegkundigen kunnen alle verpleegkundige handelingen thuis bieden.

Onze medewerkers beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn geschoold en zeer betrokken. Met een klein team zorgen we voor de gewenste zorg op maat.

 

 

Hoe kunt u hulp aanvragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via thuiszorg@socialhelpcare.nl

of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

 

 

DIRECT ZORG AANVRAGEN